dissabte, 14 de maig del 2011

Noticia curiosa a l'Hemeroteca de La Vanguardia

És evident que amb el temps la manera de veure les coses van canviant, en definitiva segueixen unes determinades modes i això es pot veure clarament en l'Hemeroteca de la Vanguardia.

Ara ja fa temps buscant no sabria dir el qué, en la hemeroteca vaig trobar-me amb una notícia en la secció 'Cronicas de la Región' on s'expliquen diversos actes que es van fer a Catalunya. Observant les dates de quan es produeixen, finals de març, es pot entendre de que parlin força de la litúrgia de Setmana Santa. També és curiós veure els anuncis que hi ha a la pàgina : Un sobre tractors "Hanomag Barreiros", un de la secció d'òptica de "Los Almacenes Capitolio", un producte pel cansament "Delbiase"...

Però la notícia del dia 23 de març de 1961 que més va interessar-me per fer referència a una Piera, va ser la de la condecoració que va realitzar el Comandant Militar de la Marina a dos nois de Cambrils pel salvament d'un naufrag, justament la senyora Josefa Piera Salvadó, néta de Josep Piera Jané el qual l'any 1896 s'uneix a la "Sociedad Regular Colectiva Piera, Cortinas y Compañia" que més endavant passarà a anomenar-se FOCSA i després FCC.

Els temps canvien i la temàtica de les noticies també...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada