dissabte, 6 d’agost del 2011

La Branca dels Piera a Terrassa

I continuem amb la recerca de més informació per la xarxa de la branca Piera a Terrassa.

I la sorpresa ha vingut del Bloc de la família Freixa de Terrassa, el divendres 1 de juliol van fer l'entrada al seu bloc sobre la Branca de la Maria.

En aquest arbre podem veure que la mare de la Maria Matalonga Piera és Maria Piera i Alegre, així com els seus avis materns Bonaventura Piera i Carme Alegre. Dels avantpassats d'aquesta branca ja n'haviem parlat anteriorment en altres entrades en aquest bloc : "Els descendents de Bonaventura Piera".

Bonaventura Piera Torras i Carme Alegre Pila van tenir tres filles :
  • Ramona Piera Alegre casada amb Jaume Soler. Propietaris de la Pastisseria Soler i Piera, antigament Pastisseria Piera o Xocolates Piera.
Pastisseria Soler Piera, Terrassa
C/ Periodista Grané, 192 - 08226 Terrassa
93 785 1840
  • Maria Piera i Alegre casada amb Ramon Matalonga Cortés pares de Maria Matalonga Piera que es casarà amb Oriol Freixas Vaucells. Dels quals en parlen en el bloc dels Freixa.
  • Antònia Piera i Alegre casada amb Francesc Boladeras Carmona.


















Per saber-ne més :
Entrada al bloc de Can farinetes sobre els descendents de Bonaventura Piera l'octubre de 2009.
Entrada al bloc de Can farinetes sobre els descendents de Bonaventura Piera el novembre de 2009.
Entrada al bloc de Can farinetes sobre els descendents de Bonaventura Piera el gener de 2010.
Entrades sobre la Pastisseria Piera al Bloc : Records de Terrassa. Recull de vivències i records de la ciutat de Terrassa.
Entrada sobre Maria Matalonga Piera al Bloc : Els Freixa.

6 comentaris:

  1. La Ramona Piera Alegre casada amb Jaume Soler eren els propietaris de la Confieria Piera, al carer Fontvella, 70 de Terrassa.
    Aquesta parella van tenir sis fills, dels quals,el més petit, l'Ignasi Soler Piera, casat amb Maria Nicolau van ser els propietaris de la Pastisseria Soler Piera, al carrer Periodista Grané, 192, Terrassa.

    ResponElimina
  2. A l'any 1969 la Confiteria-Pastissería Piera, que ja tenia més de 100 anys d'antigüitat, estaba regentada per la Carme Soler Piera (filla gran de la Ramona Piera i en Jaume Soler) la Maria Soler Piera germana de l'anterior, i per Josep Soler Piera i l'Ignasi Soler Piera, germans de les anteriors, aquest últim fins que es va casar amb la Maria Nicolau i va obrir la Pastisseria Soler Piera, al c/ Periodista Graner. Els altres germans eren Ramon Soler Piera i Joan Francesc Soler Piera, que tenien treballs apart.

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. No es mereixen. Ha estat un plaer.
      Gràcies a vosté, per compartir tota aquesta informació.

      Elimina
  4. Amb en Joan Francesc, varem coincidir a la mili, on va néixer una amistat que no oblidarem mai i que agraïm també a la seva esposa Maria Antònia Campins

    ResponElimina