diumenge, 25 de setembre del 2016

Pau Farinetes a BTV

Ara farà prop d'un any BTV va emetre un reportatge de la Queralt Gómez i Anna Feliu sobre en Pau Farinetes, titulat 'Pau Farinetes recorda el passat rural de les Corts'. És curiós que ningú que surt al reportatge sap dir el nom d'en Pau Farinetes i fins i tot un dels entrevistats el relaciona amb els fundadors del Barça... potser recorda el passat rural del districte per la roba que porta...

El text de la introducció del reportatge  és la següent :

A la plaça de Comas, davant de la seu del districte de les Corts, hi ha una escultura de bronze que tothom coneix, però que molt poques persones saben qui és. Vesteix espardenyes i barretina, té una alçària d'1,90 m i pesa uns 300 quilos. Sempre està a peu dret, davant la seu del districte de les Corts, observant com veïns i turistes se'l miren i fins i tot s'hi fan fotos. Però qui és aquest personatge cortsenc ?

L’estàtua de Pau Farinetes està ubicada a la plaça de Comas, just davant de la seu del districte de les Corts, i crida l’atenció perquè és a nivell de carrer, sense cap pedestal que el sostingui. És una escultura que representa un pagès d’una antiga masia del barri i que recorda a veïns i visitants el passat rural de les Corts. Però també es creu que va ser regidor de l’últim ajuntament de les Corts. Per això, tot i que molts no saben com es diu, s’ha convertit en tot un símbol del barri.


Per saber-ne més : 
Reportatge BTV : Pau Farinetes recorda el passat rural de les Corts.
Entrada al blog 'Els Piera de Les Corts' : Pau Farinetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada